Sikeres termeléstámogatás Thaiföldön

A benzines SGE motorjainkra mutatkozó növekvő vevői igény kielégítése érdekében a szerelt üzemanyagcső beszállítója, a Continental egy thaiföldi céget, a Global Thaixont vonta be az üzemanyagcső injektor csatlakozó megmunkálásába.  Az Opel Szentgotthárd munkatársai közül február elején ketten, az EEST osztályról Tollas Gábor Group Leader és Herczeg Szabolcs NC Technológus is kiutaztak Bangkok ipari körzetébe, hogy – itthoni EB-integrációs feladataikat addig félretéve – támogassák a kinti termelés felfutását.

A Global Thaixonról érdemes tudni, hogy több telephellyel rendelkezik, melyek kb. 1000 főt foglakoztatnak a régióban. A cég magas minőségi és termelési kultúrával rendelkezik, melyet japán cégvezetőik teremtettek meg.

Két kollégánk számára nagy kihívást jelentett, hogy minimális információval kellett kiutazniuk és segíteniük a termelés felfuttatását. A Thaxion ekkor 4 megmunkáló géppel dolgozott a tervezett 16 helyett.

Az első hét eredményeként kimunkálásra került egy, a korábbinál egyszerűbb validációs folyamat, mellyel kb. 2–3 héttel sikerült lerövidíteni a felfutás időtartamát. A következő napokban a gyártási folyamat került felülvizsgálatra. Kollégáink javaslatára optimalizálásra kerültek a fúrók, dörzsárak paraméterei, amivel csökkenthető lett a ciklusidő, a többi gépre való kiterjesztés után pedig növelhető a kapacitás.

Kiküldetésük végén a Global Thaixon már 10 géppel termelt, és képes volt a megnövekedett igényeket teljesíteni a Continental felé.

Buy Premarin
Buy Estrace Online
Buy Serevent without Prescription
http://allergyremediesonline.org/deltasone/