Beszállítói Nap az Opel Szentgotthárdnál

Már 250 nap sincs hátra, hogy az Opel Szentgotthárdnál elinduljon az EB motor gyártása. Fontos cél, hogy az említett erőforrás alkatrészeit a gyárhoz minél közelebb lévő beszállítóktól tudja beszerezni gyárunk. Egyrészt ezért, másrészt azért is szerveztünk Beszállítói Napot jelenlegi és leendő partnereink számára, hogy felkínáljuk számukra a Family 1 gyártás megszűnésével szabaddá vált területek hasznosítását.

Nagy örömünkre sokan elfogadták a meghívást. A megjelenteket vállalatunk vezetősége informálta az Opel Szentgotthárd múltjáról, jelenéről és a megvalósításra váró tervekről.

A folytatásban a PSA csoport beszerzési vezetői arra is kitértek, hogy az az EB motor iránt az utóbbi években jelentősen megnövekedett az igény, ennek hatékony kiszolgálásához pedig elengedhetetlen a beszállítói bázis módosítása, új telephelyek létesítése.

 


Magyarország, mint lehetséges befektetési helyszín előnyeit Ésik Róbert, a HIPA, a Nemzeti Befektetési Ügynökség elnöke elemezte. Részletesen beszélt az elmúlt évek gazdasági eredményeiről, az adópolitika változásairól, s az új befektetőknek nyújtható állami támogatásokról is szólt.

Huszár Gábor szentgotthárdi polgármester a város előnyiről, a település nyújtotta lehetőségekről beszélt, külön is kiemelve, hogy a település és környéke nagyon is alkalmas arra, hogy a vállalatok munkatársai tartalmasan tölthessék el a szabadidejüket.

A bemutatókat követően a vendégek megtekintették a gyárat, nagy figyelmet szentelve a fent említett felszabadult Family1 területekre.

Mindent összevetve a vendégek számos információval felvértezve távoztak, s reményeink szerint közülük többüket hamarosan, immár beszállítóként vagy más üzleti partnerként köszönthetjük ismét Szentgotthárdon.

Estrace Vaginal Cream Online
Buy Duphaston
Buy Medrol without Prescription
http://allergyremediesonline.org/phenergan/