Küzdelmes meccsek a focikupán

A hazai gépjárműipar élvonalában álló vállalkozások az említett szombaton nem a szakmájukban, hanem kikapcsolódásképpen műfüves pályákon készültek bizonyításra, amelyhez ideális színhelyet biztosított számukra a II. Automotive Foci Kupának otthont adó mátyásföldi Ikarus Sportpálya.

A félszáznál is jóval több, egészen pontosan 56 csapat színeiben félezernél is több focibarát lépett pályára a XVI. kerület büszkeségei közé tartozó sportpályán, ahol nem sokkal reggel 9 óra után nyolc pályán kezdődtek meg a küzdelmek. A csoportmérkőzések 15 percig tartottak, s aztán ugyanilyen hosszúak voltak az összecsapások a torna egyenes kieséses szakaszában is. Minden csoportból az első két helyezett jutott tovább, de a lebonyolítási rendnek köszönhetően a kiesők is legalább hat meccset játszhattak. A szervezők rengeteg gyermekprogrammal készültek, így az esemény igazi családi nappá vált.

A szervezők nyolc csoportba osztották a csapatokat, amelyek tehát körmérkőzéses rendszerben döntöttek a továbbjutásról. Csapatunk az A-csoportba került, ahol a Szkaliczki és Társai Kft., a Delphi Connections Systems Hungary Kft., a Benteler Autótechnika Kft., az AUTOLIV Kft., a Wescast Hungary Autóipari Zrt. és a Federal Mogul Hungary Kft. együtteseivel mérkőzött meg, s végül több nagy csata után csoport másodikként jutott a legjobb 16 közé. A kieséses rendszerben már kevesebb sikerrel jártak focistáink, akik azonban így is büszkék lehetnek teljesítményükre.

A csapat tagjai: Szabó György (csapatkapitány), Tomasics Péter, Ács Levente, Gierling György, Mikos Balázs, Bartakovics Ferenc, Marton László, Pukhely Zoltán, Molnár Máté, Varga Zoltán.

 

Alesse Online
Buy Femilon Online
Buy Dostinex without Prescription
http://allergyremediesonline.org/theophylline/