Ismét elindult az öko-legeltetés

Az Opel Szentgotthárd fenntarthatósági és környezetvédelmi céljai közt mindig is kiemelt helyen szerepelt a biológiai sokféleség. Ennek kapcsán Szentgotthárdon tavaly elindult egy projekt, ami több részből állt: telepítettünk őshonos gyümölcsfákat, illetve elindítottuk a gyár dél-nyugati részén található kaszáló/rét rehabilitációját, hogy az ismét minél természetesebb állapotba tudjon kerülni. Szintén egy természetvédelmi projektnek köszönhetően a jelentős méretű, több hektáros összefüggő zöld felületek „ápolásáról” tavaly tavasztól őszig nem gépek, hanem növendék borjúk gondoskodtak a szentgotthárdi Opel gyárnál.

A tavalyi év sikeres tapasztalatait követően, idén is folytatódik az öko-legeltetési projekt.

A déli oldalon fekvő szabad füves területre a napokban tizenhárom szarvasmarha borjú érkezett. Ez a csökkentett szám jobban megfelel a terület legeltetési kapacitásának, így valószínűleg nem lesz szükséges kipótolni a táplálékot.

A bocik kitűnően érzik magukat az új otthonukban – életükben először legelhetnek a szabad ég alatt. Gyorsan megismerkedtek a területtel és birtokba vették a dús füves legelőt. Előreláthatólag szeptember végéig maradnak a gyárunkban.

Levonorgestrel Online
Buy Estradiol Valerate
Buy Prometrium Online
Buy Clarinex without Prescription