Ismét közönségsiker!

Az idei programon több mint 40 fellépő volt látható. Már a nyitónap is igazi zenei csemegéket kínált. Az AlteRábát a Depeche Mode dalokat játszó Das Modell indította kedden, majd a Sziámi And Friends lépett színpadra. Kizárólag Körmenden koncertezett 2018-ban az F.O. System, a banda nagy sikert aratott. Az első napot a Hiperkarma zárta a nagyszínpadon. A kis színpadra a Malacka és a Tahó varázsolt vidám hangulatot. Szerdán az Ozone Mama kezdte a programot, majd a körmendi gyökerű Soulwave játszott a szokott lendülettel, őket a nagy kedvenc, a Kowalsky Meg A Vega követte a nagyszínpadon. Az estet a Belga, majd a Firkin koncertje zárta. A kis színpadra a Nyughatatlan érkezett.

Itt érdemes egy kis kitérőt tenni, annál is inkább, mert a rumi gyermekotthon kis lakóit és a helyi Szociális Szolgáltató és Információs Központ, Fogyatékosok Nappali Intézményének ellátottjait idén is fogadta a körmendi AlteRába Fesztivál. Az ellátottak nem csak a koncerteket nézhették végig, hanem a zenekarok tagjaival is találkozhattak egész héten. A Rumi Többcélú Gyógypedagógiai Intézményből érkezett gyermekeket szintén szeretettel fogadták a zenészek. A Soulwave és a Kowalsky Meg A Vega tagjai játékokkal és közös fotókkal kedveskedtek nekik. Az AlteRába Fesztivál minden évben több szociális intézményt támogat, elsősorban a rendezvényen való vendéglátással, de gyakran szerveznek gyűjtést is a rászorulóknak.



A harmadik napon közkívánatra a legnépszerűbb fesztiválzenekarok léptek színpadra az ország legnagyobb kerti partiján. Az AlteRába csütörtöki programja a közönség kéréseinek megfelelően állt össze. A helyi bandának számító, opeles érdekeltségű szentgotthárdi Zaporozsec nyitotta a napot, őket a tavaly már nagy sikert arató Bagossy Brothers Company követte, majd a Péterfy Bori & Love Band, a 30Y és a Supernem zúzott. Végül egy hatalmas, őrületes party keretében a Soerii & Poolek formáció vezette le a csütörtököt. A kis színpad műsora már kora délután elindult, itt elsőként feltörekvő zenekarok játszanak. A Tiansen és a Down For Whatever mellett a látogatók megismerkedhetnek például a Dindes d’Espace muzsikájával. Az esti órákban az AlteRába Fesztivál elmaradhatatlan fellépője, az Ed Philips and the Memphis Patrol zenélt ugyanitt.

Szerencsés nap volt a péntek 13 azok számára, akik szerettek volna Pásztor Annával vagy Likó Marcival találkozni, hiszen az Anna and the Barbies és a Vad Fruttik is fellépett aznap Körmenden. Az AlteRába Fesztivál negyedik napján a Jackie’s Gun kezdett, őket a Fatal Error követte, majd az Anna and the Barbies, aztán a Vad Fruttik játszott. A pénteki programot az Intim Torna Illegál zárta. A kis színpad műsorából érdemes kiemelni az Üllői Úti Fuck koncertjét.

Az AlteRába Fesztivál zárónapján a Konyha zenekar volt az első fellépő, majd a Magashegyi Underground, aztán pedig az elmaradhatatlan Pál Utcai Fiúk koncertezett. Később a Brains zúzott, az AlteRábát a Fish! zárta.

A kis színpadon szombaton is egész délután feltörekvő zenekarok kaptak bemutatkozási lehetőséget, az esti szünetekben pedig ezúttal egy régi AlteRábás visszatérő vendég, Kardos-Horváth János lépett fel.

Femilon Online
Buy Diflucan
Buy Phenergan Online
Buy Xopenex without Prescription