Díjeső a jubiláló színházban

A díjat a Vőlegény című darab bemutatója után szervezett 10 éves jubileumi, díjátadó ceremónián adták át. A szenátus idén ad hoc jelleggel a Holdbeli csónakos-díjhoz kapcsolódóan kiemelkedő egyéni és egyedi teljesítményért különdíjat is adományozott, amelyet Szabó Róbert Endre színművész az Oscar Wilde: A boldog herceg című előadásának közepesen súlyos értelmiségi fogyatékosok – Sugár/Érintő Színi Csoport – segítségével színpadra állításáért érdemelt ki.
Az Opel különdíjat Matusek Attila színművész, illetve a háttér dolgozók közül Szűcs Judit színházi titkár vehette át.

A Weöres Sándor Színház Szenátusa 2011 júniusában döntött arról, hogy díjat alapít az évad legjobb színészi alakításának és legjobb háttér-tevékenységének elismerésére. Azóta minden évben a színház születésnapján egy színművész és a technikai személyzet egy tagja veheti át az elismerést az előző évadban végzett munkájáért.
Az Opel Szentgotthárd Kft. 2013-ban csatlakozott saját díjával, az Opel különdíjjal. A két hétre szóló autóhasználatot – tele tankkal –, ajándékcsomagot és oklevelet évente egy színművész és egy háttér dolgozó kaphatja meg.

 



 

Ortho Tri-Cyclen Online
Buy Singulair
Buy Symbicort Online
Buy Xopenex without Prescription