Automotive Hungary: sikeres kiállításve

 

Az Automotive Hungary nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás megnyitóján Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára kifejtette: a kormány célja, hogy néhány év múlva az ipar GDP-n belüli aránya az EU-ban Magyarországon legyen a legmagasabb. Ennek elérésében kiemelt szerep jut az autóiparnak. Az MTI tudósítása szerint az államtitkár kiemelte: eddig a kormány 63 céggel, köztük 23 autóipari társasággal kötött stratégiai megállapodást.
Szabó László arról is szólt, hogy a Magyarországon előállított járműipari termékek – beleértve a beszállítók termékeit is – 93 százaléka exportra kerül. A Magyarországra települt autógyárak világszínvonalú technikát hoztak, serkentik az innovációt és munkahelyeket teremtenek – fejtette ki az államtitkár, hozzátéve: a világ 20 nagy autóipari beszállítója közül 15 jelen van az országban, s ezek a cégek fokozatosan kapcsolják be a beszállítói láncba a magyar kkv-kat.

A rendezvény kiváló lehetőség az autóipari trendek és a piac fejlődésének nyomon követésére, a hosszú távú életpályamodellek megismerésére, álláslehetőségek feltérképezésére. A kísérőesemények a hagyományokhoz híven az ÜZLET, TUDOMÁNY, KARRIER témakörökre épültek.

A kiállításon 11 ország közel 300 kiállítója mutatta be a járműgyártás teljes palettáját, a tervezéstől a kivitelezésig.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

A széles körű kiállítói kínálathoz magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódott. A kiállítás nyitó napján Mákos Csaba megbízott gyárigazgató egy kerekasztal megbeszélés keretében képviselte vállalatunkat. A Tudomány-napon Rezsnyák Péter területi menedzser tartott előadást az „Újragyártás és újrahasznosítás” témában. Molnár Csilla, személyügyi igazgató pedig a kiállítás keretében a Karrier-napon tartott előadást „Műszaki karrier az Opel Szentgotthárd Kft.-nél” címmel.

Vállalatunk az Opel Magyarországgal közösen jelent meg. A kiállított új Opel Astra modell vonzotta az érdeklődőket és elsöprő sikert aratott. A standon a szentgotthárdi büszkeségek is helyet kaptak, az MGE, MDE, valamint SGE motorok kerültek bemutatásra. A szakmai kérdésekkel standunkhoz forduló látogatóknak kollégáink nagy szakértelmük birtokában készségesen segítettek.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

 

 

Buy Estrace
Buy Prometrium Online
Buy Atrovent without Prescription
http://allergyremediesonline.org/symbicort/